Ibland polerar man.

Jag kände för ett tag sedan att det var dags för ett nytt pysselprojekt. Jag hade avklarat lagning av mina jeans och kunde lika gärna fortsätta vara kreativ. Då jag nyligen köpt nytt drivpaket till cykeln, med svarta framdrev som inte alls passade snyggt till mina matt-blåa vevarmar kände jag att det där skulle göras något åt.

Jag bestämde mig att vevarmarna skulle vara blanka, kromade! Så efter inköp av diverse sandpapper och autosol på clasohlson var jag redo att sätta igång.

Jag började med vänsta vevarmen, det tog mig en hel kvälls slipande för hand med sandpapper men till slut blev den blänkande fin. Det syns viss skillnad mot den andra armen.

one

När turen kom till den högra vevarmen hade jag lärt mig att snabba på det hela. Jag tog således med mig armen till skolan och använde mig av en slipmaskin för att snabba på det mest slitsamma arbetet. Men när färgen var borta var det bara att fortsätta för hand hemma med allt finare och finare sandpapper, för att sedan avsluta med autosol och en trasa.

onethree onesix onetwo

oneeight
Resultatet monterat och klart.

onefour onefive oneseven

Jag passade på att slänga på vinterdäcken och nya stänkskärmar när jag ändå var igång, nu var jag redo för vintersäsongen! Invigningsturen blev med gänget från IKSU multisport på kvällens tisdagsträning, vi hann med både cykling och löpning.

There’s no telling what’s next.

Published by André

Har fru, två barn, katt och V70.

3 replies on “Ibland polerar man.”

Comments are closed.