Klistermärken für alle!

Äntligen kan jag meddela att vi har fått våra efterlängtade klistermärken. Vi valde ett enkelt typsnitt med genomskinlig bakgrund. Clean and simple, helt enkelt. Även om johan gärna hade haft med “…and love” i rött i nedre hörnet, men det får vi ta nästa gång!

Jag har redan börjat sprida dekalerna lite smått för att upplysa fler om sidan. Fler är välkommna att sprida ryktet vidare! (vi har inte kommit överens om hur vi ska sprida klistermärkena, de kostar ju en del… )
Här har ni lite smakprov på hur de kan se ut:

dsc00088-mindre.JPG

dsc00088.JPG dsc00083.JPG dsc00086.JPG

Nu när jag letade på telefonen hittade jag lite bilder från ett par helger sen då jag var på blueskonsert på amatörteatern på önsta. Ni vet, där vi alla sprang på discon när vi var små. Det var Sollefteå Bluesförening som hade tagit dit Sky High, några veteraner som verkligen kunde spela. De hade en hel del bra egna låtar och så drog de några grymma hendrix covers. En mycket trevlig kväll. Det borde ses fler livespelningar!

dsc00082.JPG dsc00081.JPG dsc00080.JPG

Dessutom vill jag passa på att göra lite reklam för vårat forum, där alla är välkommna att bli medlemmar för att lämna en kommentar eller diskutera! Länken finns i menyn till höger.
Mvh André

Published by André

Har fru, två barn, katt och V70.

6 replies on “Klistermärken für alle!”

  1. Mycket cleana klistermärken! Jag måste fixa några på cruisern

  2. att bero pa sa har jag har basisten i sky highs elgura. If that make sense?

  3. Sky high! ARNE BLOMKVIST!!! en av mina topp tre plantbaser!! var han dar? en flinskallig basist? i traskor?

  4. Basisten är den ni ser på vänsta och mittersta bilden, alltså inte någon flintskallig person och han verkar sakna träskor, så tyvärr kanske det inte är Arne.

Comments are closed.