Bloggblogg!

Tiden tycks gå väldigt snabbt så här på våren. Solen och värmen  får som livet att vakna och sätta fart. Vilken helg det har varit på tal om sol förresten, helt grymt. Hoppas bara att det här inte var sommarens bästa dagar utan bara en försmak om vad som komma skall.

Just nu sitter jag och skriver terminens sista uppgift innan jag är klar med min egen skola för i år. Tror faktiskt att det går ganska bra, tangenterna verkar vara ganska överens med tanken. Tur det, för som vanligt börjar man ju precis innan det ska vara klart.

En annan sak som händer idag är att plantsäsongen drar igång… och än en gång så sitter man på jordgubbsbänken. Får jag chansen så lovar jag att komma och gästspela på hygget! Så hör ni något som klickar väldigt frekvent så vet ni att det är haank..

Det här är också sista veckan innan det blir sommarlov på gymnasiet, håller sista riktiga lektionen imorgon och sen är det mest bara olika studentupptåg kvar. Uppriktigt sagt så ska det bli skönt att ha en färre boll i luften.

Nu känner jag mig också rätt så bra återhämtad från senaste racet i Karlstad och har redan börjat se framemot nästa tävling. Och det är ju inget mindre än Monstret själv, Explore Sweden MONSTER. Hundramil non-stop med Björkroth och två nya hårdingar. Kommer garanterat att bli hel vilt. Inte gör det saken sämre att monstertävlingen kommer att ha en hel del spektakel i hemmaskogarna, och där kan till och med jag orientera!

Posten kom precis och med den kom en CD-skiva med bilder som Anders Burman tagit på oss under Nordiska Mästerskapen i multisport. Så nu bjuds det på lite schysst bilder! Tack till Burman.

När jag kollar på bilderna så känns livet som en baggis. Kanske lite av den känslan som också är en av anledningarna till att långa tävlingar är så kul som de faktiskt är…

Alla foton tagna av Anders Burman

2 replies on “Bloggblogg!”

  1. Det blir jag, Arvid the navigator, Malin Lundvik och hennes kille Björn. Och vi är laddade för ett riktigt monsteräventyr!

Comments are closed.