En blogg om att göra Ingenting

…Fan, ibland är det skönt att göra ingenting! Ja faktiskt, särskilt de där stunderna när man vet att man ”borde” ta sig i kragen och göra Allting. Ja jävlar i mig, ibland är det till och med sunt att göra ingenting. Man får ta semester. Semester från sig själv. Och vet ni vad det bästa är? Jag tror att man mår bra av det. Vi behöver den där lilla stunden av självtrots. Vi behöver den för att ladda om, Och för att kunna vara våra berättigade Jag. Min och Din enda rättighet är ju att vi båda är Fria. Fria att göra vad vi vill, när vi vill – mitt i allting – Inte sant? Men glöm inte att vi blir det vi gör; så hantera din frihet med Känsla.

Här på stället är det full fart. Klockan är strax efter elva på måndag kväll. Det är Rage-måndag och vi har alla varit lite trotsiga idag. Men det är ju på sin plats. På en rage-måndag får man ju vara hur förbannad man vill. Hägglund gör matlådor till jobbet. André har sprungit runt sjön, med pannlampa i regndimman. Micke har varit på skolan och pluggat inför en tenta. Jag fick alldeles nyss ett passande meddelande från honom, jag citerar: ” Vi går alla runt och lever våra liv, fyller dom med strunt som vi tror att vi behöver och mår bra av, när det enda vi egentligen vill är att någon säger till oss – ta mig där ryggen byter namn!”

Poängen med det och slutklämmen på det här inlägget, får bli att vi alla behöver varandra (Kärlek!) och att vi måste vara rättfram och göra våra liv till vad vi vill. Dröm inte bara drömmar, Lev dem också! Nu går vi mot höst, men här på lifelivers.com är det Alltid vår!

/Mr Brightside

3 replies on “En blogg om att göra Ingenting”

  1. “Livet är ganska kort om man tänker på hur länge man ska vara död” detta ordsprak kan man lasa i filmen vuxna manniskor….

Comments are closed.