Nu vankas det äventyr!

Tidigt imorgon så inleds Nordiska Mästerskapen i multisport. I skrivande stund befinner vi oss i slutskedet av alla förberedelser.  Peter och Simon ritar in färdrutter på kartorna och vi andra irrar runt och försöker få ordning på alla grejer, det är bra mycket att hålla reda på kan jag lova!

laget1.JPG

Här är vi som ska tävla, från vänster: Simon Nilsson, Peter Hägglund, Kristin Larsson och Henrik Enberg. På nedre raden ser ni Jonas Westling och Marie Häggström samt deras hund (som äter allt!) Smilla, de ska vara vår support under tävlingen.

Det lag som först hinner avverka 500 km av nervkittlande och sömnigt äventyr kommer att krönas som vinnare. Vi kommer nog inte att vara med i den absoluta tätstriden men vi tänker ge topplagen en rejäl match och vi tänker framförallt ha riktigt jädra kul!

kristin.JPG

På bilden ovan visar Kristin prov på de klätterkunskaper som krävs

På bilden nedan ser ni hur Henrik och Peter kontrollerar att luftmadrasserna är hela. I slutet av tävlingen kommer det nämligen att bli ett luftmadrassrace!

luftmadrasser.JPG

Vill ni se mer om tävlingen och följa oss “live” så kan ni titta in på http://www.karlstadmultisport.com/

Nu ska jag återgå till prylpysslet!  Får du en massa extra engergi de kommande nätterna så kan du ju försöka att teleportera den till oss…för vi lär behöva den!

3 replies on “Nu vankas det äventyr!”

  1. Var och såg på er idag. Virriga men glada, Full fart: Kör hårt!!! Just nu på en hedrande 4e plats

Comments are closed.