2 replies on “Nya skidstället”

 1. Fasen vad bra att ni tränar upp Pälsmössan, så att han kan dra mig starkt på fjället. Jag är riktigt van att bli dragen, Kungen drog mig och 23,5 kg pulka runt Vitberget idag (http://skelleftedraghund.wetpaint.com/page/T%C3%A4vlingar). Han borde få vara med i Alpina rallyt.

  Skabbrävs-wannaben “Kraftstaven” Tingelöf går från klarhet till klarhet inför Vasaloppet. Idag kom han 2:a på Malmstråket från Boden till schtaan på ovalle-skidern (resultatet borde komma på http://www.svenskidrott.se/organisation.asp?OrgElementId=37430). Han var som egentligen avhängd från tät-duon, men då tänkt han på Liflajvers-träningshlegen i Sollefteå och tryckte till lite extra i stakningen och gick ikapp. Dessutom körd han ju med småtrugen som for ner däri snön, men Kraftstaven gick aldrig av utan skar snön som kniven. Det var nog småtrugen som gjord att han inte dängde dem med minuter… Att han fick stryk av Lill-tassen Bryntesson förra helgen kanske inte var så konstigt, för Lill-tassen är ju också skabbräv.

  Frågade om Kraftstaven var den hemliga medtävlande till Forest Fox Björkroth, men så var det inte. Få se om han kanske dyker upp med Björn Dählie eller kanske Tony Rickardsson, eller Räm-Bo Nilsson?

  Det var en sjukt inspirerande film! Nu blir det kul att dra åt Kittel!

  Apropå film, Illern Jonsson var förjädrigt bra på VM, det var kul. Men Helena Jonsson var ju än grymmare! Till sommarn får ni göra en riktig lifelife film om och med henne…

  Ps. Ta rejäla handskar till helgen. Jag har fortfarande ingen känsel i två av fingertopparna efter topptur i Kittel förr helgen. Inte skönt när man hackar tangentbord. Ds.

 2. Ibland saknar jag snon! Skamms lite att jag inte har akt skidor en enda gang i vinter… how come?

Comments are closed.