Ajoss kanarieoarna, hello Sthlm!

Sa var tiden har nastan slut. Igar kvall slog vi pa stort och avnjot en grymt god kottbitsfrossa pa en trevlig restaurang i narheten. Latt en av de basta kottbitar jag har atit pa lange. 600 G (att dela pa) av ren karlek, tillsammans med utsokt svampsas/pepparsas! Dessutom utforskade vi en ny strand mot San Augustin hallet. Den magra grisen ar numera tamligen valstekt… Jag har gjort nagot som Mikael Karlsson kommer att tycka om! Jag har kopt en massa palmfroer! Nu ska odlas palmer pa Stallets balkong! Sen blev det aven en liten flaska Svart elaking som nog Sjois, Hank och Gerdin kommer ihag med skrackblandad fortjusning 😉 Glasflaska med trakork och ett innehall som varmer hela vagen ner i magen!

Nasta hallplats an som sagt Sthlm for tva dagars semester till. Den kungliga hufvudstaden ar alltid kul att besoka! Val pa plats dar kommer vi att lagga upp en del skona bilder fran var “Suntrip” (traffande Koffelito…).

Hoppas att fiskarna lever, ses snart !

Published by

Jens

Dream as if you would live forever. Live as if you would die tomorrow.

4 thoughts on “Ajoss kanarieoarna, hello Sthlm!”

  1. Härligt att du kommer hem! Måste tyvärr informera om att jag hittade en död fisk imorse….tror att fengäddorna inte gillade mitt sätt att skära pollack..en av de där lite fetare/plattare/snällare fiskarna har fått gå fengäddans hunger till mötes. Ska jag spola ner resterna i toan eller hur brukar du göra?

  2. De kommer plocka dig på flyget som terrorist om du försöker få med dig en till sån där flaska in i landet, om inte så ska jag ringa in tipset själv till Arlanda. Till Guantanamo ska du!

  3. Gjorde du så stora bitar att det var lättare för dem att äta hela fiskar?! Men Haaaank… Är det guramin? Dvs. den blåa med 2 spröt? Isåfall gör det inget, den var från början tänkt som mat 😛 Spola den om dom inte ätit upp den på en dag eller så.

    Muhahaaa! Abinthen has landed! Den kommer kittla dödsskönt i strupen på farbror! 😛

  4. Om jag inte minns fel sa hade du en sadan absinthe pa en Bastufest..B2 kanske de va. och Trakorken trillade ner i kallaren och ingen hittade den! Palmer pa balkongen later underbart! jag ska odla gronsaker och frukter tills jag door!!!

Comments are closed.