En ny leksak !

Sitter här hemma på Stället speedad på kaffe och pillar på min nya leksak! Jag fick något slags ryck för några dagar sedan och beställda en Garmin Forerunner 405. Efter lite letande kom jag fram till att den kostade mellan 3500-4000 :- i Sverige och det var helt klart över smärtgränsen. Då kom jag på den ljusa idén att saker brukar vara mycket billigare utanför vårt lands gränser. Då jag har haft goda erfarenheter av att beställa diverse prylar från Storbritannien vände jag blicken ditåt. Amazon.co.uk ville inte skicka teknik till Sverige, Mycheap.com ville ha minst 25 pund(!) för frakten. Då fann jag en annan liten butik, Handtec.co.uk. 9 pund för frakt med fedex till Sverige (som tog otroliga 2 dagar till min lägenhet!) gav en total summa på 2540 sek med frakt! Jag kan bara rekommendera den sidan, goodles nya tjänst googlecheckout som gjorde det extremt smidigt att handla online samt fedex för en blixtsnabb leverans. Enda minuset är att man bör vara hemma när leveransen kommer och det är vanligtvis mitt på dagen på en vardag.

Hursomhelst premiärtränade jag med den nya pulsklockan igår och jag kan bara säga att den är helt lysande. Otroligt smidig att använda, väldigt exakt gps, liten och smidig, det går att få precis vilken kombination av information man vill se i olika fält på klockan (t.ex. puls, sträcka, tempo etc.). En kanonkompis för alla livslevare i jakten på Beach 09 😉

Published by Jens

Dream as if you would live forever. Live as if you would die tomorrow.

4 replies on “En ny leksak !”

  1. Intressant. Jag skulle vilja ha en recension på touchfunktionen och hur den fungerar in action… Stör det? Är det lätt? Blir den rubbad lätt när man tränar? Dvs. stängs klockan av av misstag eller görs inställningar ofrivilligt av tröjor, handskar eller jackor?

  2. Jag tycker att touchfunktionen fungerar alldeles utmärkt. Det går enkelt att låsa klockan i ett läge med ett knapptryck så det är inget man behöver oroa sig för. När man vant sig lite är det riktigt smidigt att bläddra i menyer med den. Jag har hört att den ska vara lite svårare att använda om det är riktigt blött ute men det har jag inte testat än. Återkommer när jag har gjort egna erfarenheter av detta. I övrigt är jag sjukt nöjd med klockan. Den fungerar helt prickfritt och jag använder dne hela tiden. Pulsbandet är tipp-topp det också!

Comments are closed.