Rage-måndag: Belsebubs filialer


Rage-måndag har alltid firats in med en Rage Against the Machine låt!

Rage-måndag. Ett koncept. Vilken rage som har släppts fri mången måndag! Idag var det, som vanligt, inget undantag. Fast jag egentligen, konstigt nog, har börjat gilla måndagar.

Ett annat namn för Belsebubs filialer är tydligen “postens utlämningsställen”. Ett betydligt sämre namn. Det är andra gången på raken jag slänger lappdjävulen åt helvetet efter att ha kommit dit och upptäckt att det är ungefär 30 nummer upp till mitt och ett hav av människor som står och väntar. Att vänta är inte min starka sida. Inte att stå i kö heller. Det är fan i mig slöseri med liv! Då väntar jag hellre 1 dag eller vecka till med att hämta ut något, det blir en principsak.

Visst att det är jul och ovanligt mycket tryck på paketutlämning/inlämning men bör inte detta täckas upp med extra personal? Kan inte en kö enbart vara för de som ska hämta ut ett paket, vilket tar ca 35 sekunder per person? Nej då, det hade ju varit strukturerat och funktionellt. Vi blandar allt istället så att diverse katastrofnissar får förstöra utlämningen för alla. Effektivt och bra. Absolut. Det är precis så det ska vara på en Rage-måndag!

//Jens

Published by Jens

Dream as if you would live forever. Live as if you would die tomorrow.

2 replies on “Rage-måndag: Belsebubs filialer”

Comments are closed.