Tentaångest? Nja, skulle inte tro det!

I söndags tog vi en soft dag och höll mest till runtikring hotellet. Är det vilodagen så är det! Solterassen på taket fick ett besök samt semesterns första poolbad. Riktigt skönt i vattnet. På eftermiddagen vandrade vi bort till den inhemska stadsdelen i anslutning till Playa del Ingles – San Fernando. Skönt att få se lite genuint kanariskt och inte bara fejkade etablissemang hopslängda för att passa turister utan vare sig smak eller finess. Mysiga hus och mycket härlig äkta spansk mat! Vi köpte lite fin Cerranoskinka, färskt bröd, underbara vindruvor, en halvtaskig Flan och lite annat gott som vi sedan avnjöt på hotellrummets balkong. Det är fin utsikt från åttonde våningen! Faktiskt har vi pluggat lite också. Det går rätt bra att kombinera det med solande. Men någon tentaångest har vi inte!

Vi har lagt oss mellan 22-23 varje kväll och varit uppe strax efter 07 på morgonen. Efter en heldag i solen är man ganska spak på kvällen. Pensionärerna levde loppan igår kväll och dansade en massa olika danser. Jag kunde inte få bilden ur huvudet av att att Koffe hade anslutit sig till dem och dansat slut på alla gamlingarna om han hade varit med!

Idag var det måndag och vi tog tidigt bussen till Puerto de Mogan för att se något nytt. Jag har varit där förut för många år sedan och det var sig likt. Vackert, mysigt, ganska genuint och allmänt trevligt. Vi spenderade många timmar där idag. Jag åt en härlig grillad tonfisk till lunch för sisådär 60 kr och avnjöt semesterns första öl. Iskall och välsmakande för hela tio spänn 😉 I vanlig ordning somnade jag tungt på bussen hem och när vi steg av var vi ganska lost. En hållplats vi inte hade sett förut. Min vätskenivå var inte direkt på topp och det tog en bra stund att hitta tillbaka till hotellet. En powernap på 40 minuter hjälpte mycket. Nu är det snart dax för kvällens middagsbuffé. Lufttorkad skinka har utlovats och det kan jag äta hur mycket som helst av! Emmelie längtar efter en god pasta. Sen är det ju efterrätt varje dag vilket inte är fy skam det heller 🙂

Sköt om er allihopa, vi ses (nästan) för snart!

pict02271pict02331pict02471pict0250pict0277

Published by Jens

Dream as if you would live forever. Live as if you would die tomorrow.

5 replies on “Tentaångest? Nja, skulle inte tro det!”

  1. Låter skönt det där, men jävlar vad lik Ove du var på bilden.

  2. ona grande servesa porfarmor! Ingen anning hur det stavas men visst ar det en stor stark ol? Klarar man sig genom spanien pa det?

  3. Eftersom min eminente far ocka laser denna blogg far jag ta det som en komplimang 😉 Klart vi har atit wienerbrod! I alla dess former! Men choklad och ananas pa! Jonte, din spanska ar unik 😉 En stor porrig farmor?! Mums! Eller? Haha!

Comments are closed.