Högakustenleden

Jag funderar på vart min energi kommer ifrån? Ibland så vill eller orkar jag ingenting och så plötsligt har jag så mycket energi att det bara spritter i kroppen… Så var det förra veckan, jag sov till långt in på förmiddagarna och fick inget vettigt gjort… Känner ni igen er?

Så plötsligt springer vi längs högakustenleden, för att se hur långt vi kommer. Vi bestämde oss för att starta tidigt på morgon, när vi lämnade högakustenbron (den 7 längsta hängbron i världen när den byggdes!) var det fortfarande mörkt.

arvidfaan.jpg 

Det var med en härlig optimism som vi gav oss av i månskenet, det skulle bli en strålande dag. Snart ljusnar det och solen tittar över horisonten, leden är fantastiskt vacker. Vi tar det lugnt och njuter av naturen, äter vårt godis där utsikten är som bäst.

http://www.youtube.com/watch?v=yOotF_UMxa8

correcaminos1.jpg

Men snart börjar distansen göra sig påmind. Som tur är bor Arvids föräldrar precis längs med leden så vi bestämmer oss för att stanna där. Men vi är överens om att fortsätta någon annan dag. Efter en siesta och pastalunch cyklar vi tillbaka till bron för att hämta våra bilar. 

hogakustenleden2.gif

Kolla in länken, där finns mer info om leden också på engelska!

http://www.skulenaturum.se/174.html

Tror inte någon sprungit eller gått leden i ett sträck, kanske kunde vara en utmaning…

Lovelife
Johan

5 replies on “Högakustenleden”

  1. fan va schysst! Bra jobbat! jag blir avundsjuk!
    .. Micke! Kom du ihåg när vi cyklade den med bruce lee? Det var tider det!!

  2. Får se om tid finns, men planer finns att gå hela till sommaren. Önskar man fick samma väder ni verkar haft.

  3. Skogsräven trippade lätt på tassarna! Hade som sagt fint väder men det började ju snö/regna på eftermiddagen. Hade givetvis gått att pressa sig en bit till men vi återkommer hellre till våren nu när vi vet sträckningen. Missade säkert i fyra-fem korsningar och fick vända ;-(

  4. well done! but… where is your energy this days?? Basta de dormir chiquito!!! 😛

  5. coolt! önskar jag hade mer tid till allt sånt… men nu har vi hus i Belgien, och då blir det inte fler turer hem tyvärr! Men ett rum står klart och ni är hjärtligt välkomna, ALLA!! Saknar dig broz, kramar Ziz

Comments are closed.