Puderåkning på Hallstaberget

I två dagar har vi fått åka puder, ja vi har haft det kanon! Hallstaberget har verkligen visat sin bästa sida, det har snöat på nätterna och solen har gassat. Patrik från Västerås är imponerad och han ger backen högsta betyg. Idag har vi åkt hela eftermiddagen och vi vågade oss på offpist över ett hygge. Det höll på att sluta illa när vi inte visste om den öppna bäcken, men eftersom vi hade bra fart så lyckades vi hoppa över med nöd och näppe…. med ett smile kom vi båda ut i pisten.        

Dagen flöt bokstavligen på med skidåkning, trevligt skitsnack i liften och kaffepaus. Ja, till och med startmotorn på bilen fungerade. Med andra ord en kanon dag, vi slapp gå!

patrik-hallsta.jpg 

Nu planerar vi för en kul helg i Åre.

  /Johan och Patrik

6 replies on “Puderåkning på Hallstaberget”

  1. Nu fick jag hemlängtan! Blir det Åre i helgen? jag som trodde att ni skulle komma hit?

  2. Ser härligt ut! Liten kontrast mot värmen här! Ska knåpa ihop ett litet inlägg någon dag grabbs. Lämnat Bangkok för lite sol i Phuket nu. Ha det bra everyone!

  3. Fy fan vad varmt det är här, enda bra är att jag äntligen har insett att jag är homosexuell : ). Skönt att slippa tveka längre. Full fart frammåt och in där bak : p

  4. Min pubertale broder slår till igen… Abstinent och otäck som vanligt :/ Sorry grabbs, men ett gott skratt bjuder han ju på iaf.

Comments are closed.