Vilken jävla skiva

Då var vi åter tillbaka i Barcelona. De senaste dagarna har vi hunnit med mycket, allt från att se romarnas berömda världsarv i Tarragona till att igår kväll köra klubbing på Razzmatazz i Barcelona, givetvis har vi hunnit med en massa äventyr också…

De senaste dagarna har vi bott i den lilla bergsbyn Montral 120 km söder ut längs kusten från Barca. Det visade sig vara de perfekta stället för att få utlopp för våra äventyrliga lustar. Vi hittade rolig och bra klättring samt några riktigt häftiga grottor. Egentligen så förtjänar grottan i sig ett helt blogg inlägg (den var läskigt stor och vi blev nästan tvungen att klubba ihjäl en orm för vår egen överlevnad). Grottan slingrade sig 100 meter in under berget och vi beslutade oss att vända vid ett firningsankare efter en minst sagt trång passage (kolla bilderna). Henrik och Jocke tar ikväll bilen till flygplatsen, jiddrar lite om den förlorade navkapseln och de avlånga reporna som bara syns i direkt solljus, för att sedan sova några timmar på golvet. Johan stannar kvar i Barca för mer äventyr med Mercedez. Vi har sammanfattningsvis haft tio sprängfyllda dagar med känslan om att vi hela tiden varit lite sen. Solen har lyst nästan jämt och vi har haft otroligt kul.

img_4364.JPG  img_4427.JPG img_4431.JPG img_4435.JPG

Henrik och Johan har nu lika SNYGGA hjälmar.

img_4425.JPG img_4422.JPG img_4406.JPG img_4403.JPG

Jocke skrubbade handen när han ledde bergets svåraste led! Han var sedan i sitt esse efter 2 alvedon och en snus…. eller som han själv skulle säga: Snus passar ju bra till allt. 

img_4386.JPG img_4487.JPG img_4481.JPG 

Johan och Jocke var gourmeansvariga hela resan, det pratas nu om att öppna en gourmeavdelning på ICA Mariehem.

img_4471.JPG img_4463.JPG img_4457.JPG 

Jocke står i en båge medan Johan passar på att slå en.

img_4443.JPG img_4452.JPG

Nu var det här äventyret över och planerna på nästa är redan i full gång. Kanske blir det heliga kor och boulder klippor i Indien. Nu är det mat!

/Johan, Henrik och Jocke

One reply on “Vilken jävla skiva”

Comments are closed.