En dag i solen

Redan i måndags då vi hade kommit hem från klätteräventyret, började vi planera nästa tripp, som vi hade tänkte göra på torsdag. Vi skulle tillbaka till det här underbara klätterstället. Så var det bara. Förväntningarna var stora och självförtroendet var på topp! Snart var det torsdag…

Pang!… jocke var tvungen att plugga = ingen bil. Henke skulle jobba = inga kontakter med bil. Vad är det som händer? Skulle det nu inte bli av…

André och jag gick omkring på onsdag kväll, här på Stället, nervösa och inte lika förväntansfulla längre. Hoppet på att få ge sig ut till berget var nästan borta.

Men så hände det… En livslevare från en annan ort (tunnelbacken vid sjukhuset i Umeå), lika driven och taggade som vi, vibbade mig på MSN. Det var Sebastian som skrev. Han frågade om det var något äventyr på gång snart. Efter att jag berättat vad som var planerat och vilka motgångar vi hade haft, så skrev han -“Jag har bil, jag kör… ses vi kl 9:30 imorn då?” Glädjen spreds i lägenheten… i alla fall mellan mig och André. För nu skulle det verkligen bli av!

Så var det äntligen dags. Uppstigning med tuppen och kaffe till frukost, det drar igång de flesta livslevare, även en rostig kille som jag denna dag. Med två grötkorvar, kakor, kaffe, cocosolja och packade väskor gasade vi iväg, med ett trasigt avgassystem och läckage lite överallt, i en Saab som en gång i tiden var vit. En riktigt livslevarbil!

Bilderna säger resten. Se och njut, eller jag vet… Följ med nästa gång!!

bild-001.jpg bild-004.jpg bild-006.jpg

bild-007.jpg bild-013.jpg bild-037.jpg

bild-044.jpg bild-040.jpg bild-046.jpg

bild-049.jpg bild-052.jpg bild-056.jpg

bild-067.jpg bild-071.jpg bild-079.jpg

bild-082.jpg bild-086.jpg bild-105.jpg

Sebastian, även kallad Basse, fann inspiration uppe på klippsatsen för att skriva klart sitt arbete, som hade deadline kl 16:00!

Kolla gärna in Basses hemsida för att se vem denna livslevare är: firemonkey.blogg.se

Climb the Mountains/ Jonis

8 replies on “En dag i solen”

  1. Jag håller fortfarande på å lär mig hur allt detta fungerar! Nu ska det fungera 🙂

  2. Grymt grabbar! Det var hårt att jobba idag. Tack för MMS:et….jag blev inte alls avundsjuk! Era AS!

  3. Det ser så underbart härligt ut….inte utan att man längtar ut…..

  4. Tuppen, pojkar, han klev upp lååång före er. Han skulle aldrig ljuga om en uppstigning på detta sätt. Vet ni förresten att Davids indian namn skulle ha varit “Han som ljuger om uppstigningar och eventuellt kissar med benen i kors”, men nu blev det inte så. Dom släktforskade lite djupare och fann att han var släkt med en barberare från Gdansk istället. nästa gång är jag med och då ska jag ta bergets oskuld. Eller kommer berget ta min?

  5. härligt härligt 🙂 men farligt farligt haha !! ser fantastiskt ut! önskar man hade dom bicepsen (eller vad det nu är man använder för att pallra sig upp på en bergsvägg på detta vis) själv har jag precis kommit hem från mitt friskis pass -mkt nöjd med mina hopp och studs på marknivå 😉 !
    keep up the spirit

Comments are closed.