Skabbräv hittad död utanför Queenstown

Det var en vacker dag, utan sol. Vi var pa vag tillbaka till bilen, ungefar tva mil utanfor Queenstown pa vagen mot Glenorchy, nar vi plotsligt stoter pa en dod, formodligen kallblodigt mordad, skabbrav. Vem var han? Vart var han pa vag och vart ar resten av kroppen? fragorna ar manga…vi stannade, holl en tystminut och fortsatte sedan cykelturen med en kansla av vemod i kroppen.

p1010296.JPG

8 replies on “Skabbräv hittad död utanför Queenstown”

 1. jag tror det där är en possum eller vad de kallas…man får tydligen pengar av staten för att döda dom.. ser ju helt klart skabbig ut!

  Här hemma så ledde slumpen hem min STULNA CYKEL! Haha! Fantomen såg den i ett garage, ringde mig och jag kom och hämta den! Flax, kanske därför jag aldrig var så förbannad när den väl blev stulen? Minns hur du Micke var upprörd å mina vägnar… Idioten som tog den hade dock skruvat av SPD-pedalerna ….

 2. När räven går över vägen, går han ensam,
  däcken tjöt och blodet bara spröt.
  Han nu till himlen farit har,
  bara slamsen ligg é kvar.
  När räven går över vägen, går han åt…

  (En vacker text av Skabbrävsgudarna Noise-makers.)

 3. Satte ihop en vintercykel med prylar från specializeden på den där gamla blå övertejpade cyclepro ramen. Och det var den cykeln som blev stulen, men nu står den inne på stället igen:)

 4. Skönt när saker kommer tillbaka. Du såg inte min gamla bruna cykel när du var inne i garaget? Den försvann från stället för strax över ett år sen.

 5. Fan va glad jag blir att cykeln kom tillbaka? Men man undrar ju vad som hande med agaren till garaget? Har han nagot garage kvar?

 6. jag bytte cykeln mot en arglapp om att jag ville ha mina spd-pedaler tillbaka….garaget lämnades orört!

 7. Henke du har san konstig javla medvind ibland….det blaste val iof motvind nar den blav stulen, men hur manga har lyckats sno tillbaka en stulen cykel egenteligen?

Comments are closed.