Nya äventyrsprylar!

image

Den roligaste typen av köp! Tema vinter, cykel och teknik med ett öga mot Turf.

Läs vidare för kommentarer, länkar och priser.

GP Portable Powerbank
Kommentar: 4000 mA att ladda telefon, musikspelare, surfplatta eller kamera med on the fly via usb. Perfekt på resan för dagens hungriga elektronik. Jag har funderat på något sådant här länge och nu gjorde jag äntligen slag i saken. Perfekt på långa cykelrundor med både 3G och GPS igång.
Länk: Gp Powerbank Portable
Pris: Ca 400:-

Touch Gloves
Kommentar: Det är kallt att ta av sig vantarna på vintern och en touchvante gör det hela lite trevligare. Går att ha inuti en större och varmare handske för att slippa vara barhänt när det ska fipplas med mobilen. Mot våren går den nog utmärkt att använda själv. De touchvantar jag köpte var snarlika dessa men någon ersättningsvara. Samma pris, utseende och funktion.
Länk: Touch Gloves
Pris: Ca 100:-

Mobilhållare för cykel
Kommentar: En enklare variant som ska passa “alla” modeller. Jag har inte hunnit montera den än men den bör bidra med grundfunktionalitet för att få med sin smartphone fäst vid cykelstyret. Jag funderar på att kombinera den med någon typ av vattenskyddat fodral. Hur som helst blir det smidigt att använda t.ex. google maps och gps med telefonen fäst på det här viset.
Länk: Bike Holder Universal
Pris: Ca 130:-

Icebug Gaiter
Kommentar: Den bästa pryl jag har köpt hittills under 2013 och det efter att ha använt den en enda gång. Att få snö i skorna i början av en löptur eller Turfrunda gör hela upplevelsen så mycket sämre och den här damasken/snölåset levererar! Testade den rejält med djupsnölöpning upp till låren och den fungerar fint. Enkel konstruktion men håller snön ute och sitter riktigt stabilt. Jag skulle ha köpt sådana här för flera år sedan!
Länk: Icebug Gaiter
Pris: Ca 250:-

Published by Jens

Dream as if you would live forever. Live as if you would die tomorrow.

4 replies on “Nya äventyrsprylar!”

  1. Sweet med prylar! Undra när nån kommer med en smartphoneladdare som tar ström från t.ex. en dynamo på cykeln? Vore ju inte så dumt…

  2. http://www.conrad.se/EN-LADDREGULATOR-F%D6R-CYKEL-M172-USB.htm?websale7=conrad-swe&pi=860270

    Vete tusan hur mycket kräm det egentligen ger men kanske för att ladda ett batteripack lite långsamt och sedan föra över den juicen till t.ex. en telefon? Det hade varit schysst att testa, trist att dynamo är tungt och eländigt bara…

    Annars har vi en betydligt ballare lösning som inte verkar helt färdigutvecklad än =)

    http://www.nyteknik.se/popular_teknik/teknikrevyn/article3596163.ece

  3. Funkar snöskydden till alla skor eller är de speciella för icebugs?

  4. De ska fungera till de flesta modeller. Jag har dom till mina salomon t.ex. Funkar bra för rätt korta sko.

Comments are closed.