When you were young

Oj, så då fick drömmen äntligen existens. Lifelivers.com ligger uppe och skribenterna verkar mer kreativa än en 5000-dag på hygget. Bra intiativ av alla förmågor men personligen saknar jag fortfarande lite sexighet och attityd på hemsidans alla kanter. Tanken knäcker fortfarande lay-outen med hästlängder. Det får vi bättra på. Chefer som Johan Jacobsson välkomnas därför starkt. Kliv in och dominera!

Att blogga handlar väl i grund och botten om att skriva av sig om både livet, livetsliv och det som pågår för stunden. Rätta mig om jag har fel men vad kan då inte vara mer aktuellt än lite face the fact angående The Killers. Visste ni att hälften av bandets medlemmar är mormoner och att Brandon är livrädd för sifferkombinationen 621? Därför kör tex. aldrig Brandon bil klockan 6:21 och allt detta på grund av en jävla spåman som hävdade sig något om hans död och detta förunderliga tal. I övrigt hävdar bandet att When you were young innehåller det bästa gitarriffet som gjorts på tjugo år. Instämmer vi? Ska The killers bli 10-talets arenaband? Upp till bevis på nästa onsdag. Heineken Arena, Amsterdam here we come. Entertain us!

 Hur kan en mormon bo i Las Vegas?

The killers

4 replies on “When you were young”

 1. Ni ska alla veta att som jourhavande designer, kreatör eller varför inte massör, så sover jag aldrig. Jag återkopplar när jag varvat upp!
  / JJ

 2. Vem måste man ligga med för att få ett eget login så man kan skriva något mysigt?

  Verkar som om vissa bilder fackar upp koden :/

  Killers blir fett med grymt. Amster-damn! får akta sig.

  Feber är inte livets-sjukdom.. Dödendöden.

 3. hörde ju en del om era amsterdam planer räknar med tatuerade och nerrökta hemvändare sen

 4. Du kan väl börja med producenten så får vi se om kvalet duger. Miss you E. / J

Comments are closed.