Helgens Bok Tips!

Just i skrivande stund så har nog många ledigt från plugg eller semester från jobbet… Att läsa en bok när man är ledig kan ju hjälpa en att att slappna av. Jag tänkte därför tipsa om denna bok “Jag vill ju bara se bra ut naken”, skriven av sveriges mest vältränade idrottsman: Jonas Colting – Världsduktig i Triathlon.

bok1.jpg

Det var väldigt länge sedan jag läste den här boken, vilket innebär att ni inte får någon grym recension av mig idag. Jag kan ju skriva av lite från baksidan! : Den här boken är en guide till fitness och hälsa. Det är en bok för dig som aldrig tränat, eller för dig som redan tränae en del men vill bli ännu bättre. En bok för dig som vill gå ned i vikt eller för dig som vill gå upp. För dig som vill vli stark och för dig som vill ha bättre kondition. För dig som vill vara frisk och för dig som bara vill se bra ut naken:

Ett Arnold citat taget ur boken: “Did you ever have a dream about something you always wanted to do? Well I did and I made mine come true. I discovered that the secret was inside my head. It was the power of my mind over my body. Everyone has this power.”

LifeLife/Jonatan som har semester om 13 timmar!!!

One reply on “Helgens Bok Tips!”

Comments are closed.