Multisport i Karlstad

Tjenare!
Bloggandet går inte så bra då jag sällan har tillgång till internet men eventuellt kommer det någon eller något fler inlägg.
Glömde så klart också kabeln till kameran så det blir inga bilder.
En kort summering av första dygnets tävlande.
Inför TA1 så var Iksu Lag 1 med Henke, Kristin, Simon och peter lag 4 eller 5 följt av en hel hop med lag som lämnade TA1 samtidigt. I början flöt paddlingen på bra och laget var uppe på en 4:e plats som bäst men sedan kom problemen. Kristin gick runt minst 3 ggr. Henke, Peter, Simon minst 1 ggr vardera. Kristin fick även problem med rodret som ville styra rakt ut i vättern istället för in mot land :). Följande ö orientering med luftmadrass gick bra och de låg fortfarande kvar som lag 8. Citat från Kristin “Jag skulle hellre paddla luftmadrass till TA2” Kristin kände sig osäker i sin kajak.
Väl framme på TA2 i Kristinehamn hade Kristin gått runt ytterligare 3 ggr (minst). och även några ggr bland killarna. Henke Surfski liknade mer än ubåt när han kom in till TA2. Han tyckte att den gick trögt och när jag sedan skulle lyfta upp den var den minst 4 ggr så tung, större delen av skrovet var fyllt med vatten orsakat av ett litet hål i skrovet. Som förmodligen var resultaten av en krock med Kristin på vattnet.
Efter lite bullens pilsner korv och mer energi så var det fullt fart på kommande cykelsträcka. Laget hämtade in hela 4 placeringar och kom in på TA3 ca 04.30.
På efterföljande trekking, via ferrata, ytterliggare 45 km cykel, 15 km inlines och nu på 35 km paddling så är laget forfarande på 4:e plats. Men tät efter uselt paddlande norrmän och något bättre finnar 🙂 Så innan mörkret faller är det inte omöjligt att de ligger på pallplats.
Summa sumarum är laget på gott mod och har bra fart. De har endast sovit 5 min och finnarna och norrmänen är de enda av topplagen som sovit 1 h resp. ca 30 min.

På återseende!