A bullet in your head

Det är rage måndag. Klockan är före lunch och solen skriker: Ut och spring! Dagarna har blivit ljusare och människorna gladare! Tänk vad bra att vi har alla årstider. Det kanske är det bästa med Sverige. Ellerhur? – Den melankoliskt och deprimerande ta-tag-i-ditt-liv-hösten (om än den är färgsprakande och vacker), den kalla vintern, den sprudlande av liv våren och den heta sätta-så-mycket-plant-du-hinner-sommaren!

Det är förändringen och skillnaden som gör varaktigheten så levnadsvärd. Det är varaktigheten som skapar längtan. Det är längtan som gör önskan så uppfyllnadsvärd.

Nu springer mike the strike runt i kalsonger och skriker “a bullet in your head!” (minns; det är rage-måndag). Raft har stängt in sig och övar på sin sändning i kultradion – “Godmorgon och välkommen till lifelivers.com”.

Jag själv sitter och hoppar på stolen här framför datorn (som så många andra gånger). Men nu ska husetskaffe bryggas! Vädret. Livet. Är för vackert för att hållas.

På tisdag lyfter vi. På onsdag kväll så svävar vi fortfarande och på torsdag så landar vi (kanske?). Tulpanerna blommar i Amsterdam och det är tid för The killers.

Coming out of my cage and I’ve been doing just fine!/ Mr Brightside.

 16-06-06_2208.jpg 

 Oh! We are going!