Optimism, javisst!

puuuh! Det här är vändningen. Ja nu får det vara slut! Nu har det varit mörkt, jävligt och eländigt alldeles för länge! Jag tror idag är början på den riktiga vintern. Ja nu biter det så där härligt i kinden när man går ut. Kanske gillar jag sommaren mer, men soliga vinterdagar är ju inte fy skam heller. Det är i studier bevisat att höst- och vintermörkret har en liten nedtryckande effekt på oss (även på optimister). Men nu när varje dag har börjat bli lite lite längre så kan man ju inte annat än att bli lite lite gladare. Och snart är ju de där gnistrande mars och april dagarna här – tänk vad härligt! Och utan vintern hade ju inte sommaren varit en sådan där fullträff heller. Det gäller att vara positiv – Det kan bara bli bättre. Att koppla greppet om sitt inre driv och aldrig tveka. Jag kan inte låta bli att citera karaktären Wikipedia från tv-serien “Myggan”. För han har ju helt rätt när han upprepande säger: “Hur svårt kan de va!?” Tänker man lite som han så verkar hela världen bli lite enklare. Jag lovar. Ja den blir lite mer Din liksom.

Till helgen ska jag till svenska fjällen och bli skidalpinist. Det är när man åker skidor upp på bestämda toppar och sen tillbaka ned igen, och fort ska det tydligen också gå. Men jag är inte så orolig. Jag menar: Hur svårt kan det va!? (det där kommer jag säkert att få äta upp tio minuter efter start…)

Nä nu jävlar blir det en kaffe till. Livet mina damer och herrar, är bra underbart.

_igp0359.jpg

img_1270.jpg

img_1283.jpg

(bilderna är från Vertex Vinter 07)

Yes. Smile like you mean it!

2 replies on “Optimism, javisst!”

  1. Fan va skönt du skriver! Bilderna går att trycka på… ska det vara så? Idag när jag luncha på stan, fick jag äntligen se dagsljuset istället för instängda lagerlokaler! Det där med ett enda mörker till och från jobbet är kanske äntligen förbi =)

  2. jag råkade trycka fel när jag laddade upp dem…men det får fungera ändå! Härligt med lunch på stan! det borde alla unna sig oftare…

Comments are closed.