Mot snö och härliga höjdmeter! Chamonix baby yeah!

Upp tidigt som bara den imorgon för att ta sig ut till Arlanda och det väntande planet till Grenoble. Sedan blir det en lång bussfärd mot alpernas huvudstad! Splitter ny digitalkamera ligger lättåtkomlig i väskan. Tänkte försöka blogga loss lite om Cham! De olika skidsystemen, den bästa after-skin, den franskaste maten etc.

De av er som varit i Cham tidigare får väldigt gärna kommentera med tips på de bästa pisterna, den billigaste maten, fulaste ölen etc. Allt som är värt att undersöka vidare här nere! Vet inte hur lätt det blir att få tag i internet på orten men hoppas att det löser sig =) Isåfall blir det en första intrycket rapport imorgon!

//Jez

Published by Jens

Dream as if you would live forever. Live as if you would die tomorrow.

5 replies on “Mot snö och härliga höjdmeter! Chamonix baby yeah!”

 1. fasen va härligt! Lycka till med allt där nere, blir spännande att följa er på bloggen! Sånt där kött som man steker på stenar tillsammans med ostar verkar vara poppis

 2. Baksidan på flegere gillade jag! Samt varm hamburgemacka på beuloga mitt i stan!!! Live and let live jag lägtar tbaks!

 3. Kött-på-sten-med-ost lät ballt, måste kolla in det =)

  Vi far till Flegere imorgon! Körde ni off-pist då eller syftade du på något av det pistade? Grymt taggad på att få sätta skidorna i snön imorgon! Hamburgermacka lät helt rätt, vi har redan kollat in Super-U för att handla eget billigt käk att ta med i backen =)

  Kan man lägga upp mindre versioner av bilder på något bra sätt direkt med wordpress föresten?? De jag skulle lägga upp nu är minst 5 mb styck på nya kameran och det sliter väl lite på vårt utrymme? Sen så är fransos internet inte det bästa jag har testat, trådlöst på hotellet men funkar bara på första våningen så nu sitter jag i baren och bloggar 😛

 4. Klart du ska sitta i baren med öl och blogga! oroa dig inte för utrymmet, vi har ett par gig. Det är tiden att ladda upp som kan vara jobbig. men då hinner du med en öl till! Satsa fullt ut och sluta larva med att ta med egen mat i backen, köp korv och hamburgare!

  Jag ser fram emot bilderna!
  //André

 5. Baksidan av flegere är offpist men man åker liksom ur systemet på baksidan och ner i skogen föra att sedan svänga in i systemet igen. Ha det så skoj!!!

Comments are closed.