Vårvintercykel

image

Idag var vädret fullkomligt magiskt ute. Trots en trött kropp efter relativt stora träninfsmängder i veckan så ville jag bara ut och uppleva något. Det blev en tur till Holmsund, så långt ut mot havet jag kunde komma. Sjukt värt!

image

Klarblå himmel med strålande sol är något jag verkligen lever för. Hjärnan skriker att jag är odödlig och kroppen gör sitt bästa för att hänga med. Endorfinerna flödar. Rätt musik gör det hela ännu bättre. In Flames är fortfarande min bästa träningsmusik. Energin är helt galen.

image

I sådant här väder inser jag att längdskidor borde ha införskaffats för länge sedan. Och topptursskidor. Och jag borde ha flyttat österut för länge sedan. Men det kan nog vänta ett tag till. Det går ingen nöd på mig en sådan här dag.

image

Sverigeleden börjar tydligen här ute i Holmsund. Intressant. Det hade varit kul att cykla en rejäl bit av den vid tillfälle.

image

Ut och cykla nu govänner! Det är att rekommendera att ha vintertassarna på när vägen lämnas. Svallisen ute mot havet var inte att leka med.

//LifeLife!

Published by Jens

Dream as if you would live forever. Live as if you would die tomorrow.

2 replies on “Vårvintercykel”

  1. Det var verkligen magiskt väder! Har schysst potential för i sommar, t.ex. ut och fiska eller så 🙂

Comments are closed.