V.I.P

Är på Menorca och jobbar som VIPchaufför, kör gäster i en 500 000 kronors Mercedes. Igår hämtade jag en Sweitzare på flygplatsen, körde honom till sitt 5 stjärniga hotell i Punta Prima, väl där lämnade vi hans bagage för att åka vidare till hamnen i Mahon huvudorten på Menorca. Väl där bjöd han på lunch för 100 euro, vi pratade om vart han skulle ställa sin båt, jakt i Afrika, resor i Carribien och vin förstås…. Han bestämde sig för att det var i Mahon han skulle ställa båten och ville sedan åka tillbaka till sitt hotel som han var mycket missnöjd med.
Jag fick 50 euro i dricks….

Det är något med Mercedes

Jag tror att mycket som gör livet värt att leva är förändringar och spänning, våga prova något nytt och njut av att inte veta vart det slutar. Prata med människor som gör och tänker annorlunda.

Ena stunden har jag ingenstans att bo och sover på en bänk på flygplatsen, nästa ögonblick går jag vilse på vägen hem från krogen på grund av att jag druckit för mycket gratis öl och nästa dag blir jag bjuden på lunch och får 50 euro i dricks…. Livet är bra spännade, hey!

Lifelife/
Johan

PS “Ombyte förnöjer, gå baklänges imorgon”  kommer Tarzan ihåg när han fick detta sms? DS

10 replies on “V.I.P”

 1. haha, ja ombyte förnöjer! Lev på slumpen, det verkar ju gå bra än så länge! lifelife!

 2. Lustigt hur saker och ting kan förändras utan att man märker när det sker… helt plötsligt blir allt bara perfekt och underbart! Passa på och njut av “las cuevas de Menorca” och din snabba bil, man vet aldrig hur länge det varar… Saknar dig! Ziz

 3. Va fan, har Köppartaxi utökat verksamheten? Låter ju inte så pjåkigt d där… Snabba bilar och värme, vad mer kan en man begära (förutom spännband, släpvagn och en tub PL400 förstås). Live free, ride fast, die hard! / M Bettner

 4. hehe, lät inte som ett risigt jobb! hur fick du tag i det?? 🙂

 5. Angående hur jag fick tag på jobbet så citerar jag en god vänn, “Ibland har man tur och ibland har man otur Johan” Jag skrattade till och tittade på hans flickvänns bröst:) Ja visst är det så!

  Jag gick runt och hörde mig för lite varstans efter jobb och snart träffade jag några busschufförer som jobbar på samma företag och de visste att man sökte en kille som pratade bra engelska och hade taxi kort…. jag ringde upp chefen och på den vägen är det.

 6. Man undrar om det är förändringen av dom där 50 exra eurosarna som gör att du tycker livet är mer värt att leva…..?
  Lite besviken på att ordet gattis inte var med en enda gång i denna text. Jag minns ett tält i regnet när ordet grattis var det första man hörde på morgonen och det sista man somnade till på kvällen.
  hursomhelst. Kul att du har det bra där nere. Grattis!

Comments are closed.