Alexandra – The Heart Of Central Otago

Ja Alexandra var mysigaste stan/byn vi varit i hittils! sjukt fint med berg overallt och en harlig flod! slanger bara upp lite bilder, och om ni undrar varfor vi har sa mycket klader pa oss, sa ar det pga att vi brande oss lite for mycket pa benen och armarna! Det vart snuskigt varmt kan jag saga. Men vad gor det da man kan dundra utfor och svalka sig.

Mat Micke Bro i Alexandra!

MadestMike MTB Heaven!! BRUDAR, BERG OCH BENRAKNING

Micke MTB Heaven - Alexandra

Sen maste jag beratta att vi idag har varan forsta vilodag sen vi anlant till NZ! Lite dumt kanske, men vi har hallt oss friska och vi vill ta vara pa alla stigar som gar att cykla 🙂 Vi har denna underbart lugna dag i Queenstown!! Sa har ar vi nu

QUEENSTOWN

QUEENSTOWN

3 thoughts on “Alexandra – The Heart Of Central Otago”

  1. fasen va härligt! Ser ju inte ut att gå nån nöd på er. Måste ju vara perfekt att åka runt med campervan. Snygga kläder du köpt jonis! Och nya hjälmen ser ut att sitta perfekt mike! Ha det bra!

  2. jäklar vilken härlig miljö ni verkar vara omringad av!! själv fick man uppleva -23 grader idag när man kom till jobbet trött o jäklig!

    Köpt brillerna på vägen till NZ jonte?

    Å börjat odla lite mustacha ser jag också tecken på!

  3. Gradin, dom dar brillorna har jag betalat 100 kr for pa en liten marknad i christchurch 🙂 Har kopt grymt skona cykelbrillor ocksa, men dom ar inte lika streetsnygga! Kan beratta att det kommer att laggas upp 2-3filmer har inom en snar framtid! dom sager allt om hur jag har det!!

Comments are closed.