daliga forare eller vackra utsikter?

Ja helt sjukt mycket bilar har nere i new zeeland som ar krockade eller pakorda pa nagot vis! forst trodde jag att det var pagrund av att det finns sa mycket vackra damer har nere… men ifall sa ar laget.. vart ar dom? Jag tror nog att det ar allt underbart landskap och bergs toppar man kan kolla sig galen pa! Det ar sjukt fina vyer! Jag hoppas vi klarar oss lindrigt undan med varan van eftersom vi inte tog nagon extra forsakring! hehe

Nu ar vi i Alexandra iaf och har har vi fastnat lite langre an pa dom andra stallerna eftersom det ar MTB Heaven har 🙂 Har har vi ocksa brant oss pa laren och armarna, sa idag gar vi omkring i varmen med langarmig troja och jeans! Men va gor det da man kan kopa latte och glass!

 Tankte lagga upp en cool bild. Men det ar en nog en idiot till internetcafe ansvarig har. Man har gomt alla usb ingangar sa att man inte kan anvanda dom!

 Sa jag sager God Morgon pa er dar hemma!

3 replies on “daliga forare eller vackra utsikter?”

  1. Låter som ni har det bra! Det är ganska fint här hemma också, även om vi inte cyklar våra livsbästa stigar varje dag….det är en massa snö och sol iaf! btw så är skogsräven den svenska översättningen av forestfox = alltså arvid the navigator björkroth!

  2. vi har massa snö och bra utsikt. och jag var faktiskt ute och cyklade igår i -15 grader! skoterspåren är fortarande för mjuka men lite värme och sen kyla så är det full fart sen!

  3. Aha, den översättningen av skogsräven skulle jag ha förstått!

    Hörni nz-pojka; för mig var det farligast när jag skulle cykla över vägen och när man körde in i en rondell i mörker och regnväder. I det senare fallet krockade jag bilen och fick möta en stor maori och ett irriterat försäkringsbolag. Men det gick som bra ändå, stack åt maorin nå päninga och köpte en framskärm på skroten och lacka för hand, sen när jag for hem sålde jag bilen åt en annan maori-kille, efter att lyckats snacka bilen genom besiktningen.

    Kör så det ryker (men inte under huven)!

Comments are closed.