Från gräs till snö

Att det kan vara så skönt att få komma hem! Jag har varken sovit eller ätit riktigt dom senaste fyra dagarna och min näsa rinner lite av en opassande förkylning. Men nu sitter jag på mitt rum i Umeå och ska försöka styra upp livet på nytt!

Sista veckan på NZ var ekonomiskt jobbig och hemlängtan var stor. Här kommer en sammanfattning av slutet: Spenderade 2 dar i woodhill forest ca 5mil norr om Aukland, sandigt men mycket bra stigar. Roturoa bäst hittils.  Reste söderut och vi mådde bra av att vara på väg hemåt. Stannade i Roturoa igen för att tävla 24h på en 1,5mils bana som ett 2-mannalag. Micke körde första 6h, sen jag 6h, sen micke igen klockan 00:00 och jag försökte lägga mig för att sova nån timme. 04:00 vaknade jag, klev upp för att langa vatten och snask till Micke. Han varvade och nummerskylten var full med blod! Näsblod. En dåligt tajmad förkylning. Jag tog sista 6 timmarna. Fick punktering men annars gjorde vi ett bra lopp. vi vann våran kategori med 22varv. 11:53 gick jag imål och micke hade sovit 2h. körde bilen söderut, vi hade en färja att passa! sjukt slitna och lite förkylda båda två. Näst sista dagen får vi stenskott i rutan(micke som körde) vilket vi fick betala typ 2000 kr för och vi var förbannade! hem hem! nu vill jag hem. Ont i arslet och 37 timmar senare i flygstol och ingen sömn landade vi i stockholm och käkade gott och fick god sömn hos moster kerstin! nästa dag tåg till Umeå och nu börjar Stället röra på sig igen.

3 replies on “Från gräs till snö”

  1. Vandringspriset fick vi inte ta med till Sverige tyvärr! Den hade gjort sig fin på stället

  2. vad kul att höra vad ni haft för er! synd på förkylningar och sömnbrist! grattis till vinster förresten! var det hårt konkurrens?

Comments are closed.