Vem är den där Fittorvar som alla pratar om?

Enbergfan byter kaffefilter i bryggaren. Det gamla filtret, som av förklarliga själ är mycket blött, droppar frikostigt på sin resa från bryggen till sopkorgen. “-Fittorvar” säger Enbergfan barskt för jag-vet-inte-vilken-gång i ordningen den här veckan.

-Men henke du kan lyfta loss hela filter-hållaren på den här bryggaren så slipper det droppa så där på vårt skinande köksgolv, säger jag.

-Men det tänkte inte Fittorvar på! säger Enbergfan varpå vi båda brister ut i ett väldigt internt skratt.

Vem är den där Fittorvar egentligen? Vad gör han? Var kommer han ifrån? Brukar vi möta honom med sin hund utanför ICA? Forskarna har kommit rätt långt i ämnet men ingen vet med säkerhet. Förutom vi! Och nu blir det officiellt!

Fittorvar finns överallt, i oss alla. Det är han som styr ens handlingar när nånting går utför och man, eller någon i ens närhet, hamnar i ofas. Han glider in med nätta fötter likt en 38 kilos balletdansös och bara tar över! Man märker inte ens att han är där förrän han är borta. Under helgens Multisporttävling infann han sig upprepade gånger och flyttade orienteringskontroller, satte krokben för skidåkare, han bet Enbergfan i ljumsken och ville (likt en grävling) inte släppa taget förrän jag masserat bort honom utanför en kinaresturang (inte för att jag vanligtvis masserar grävlingar utanför resturanger men ni förstår principen, hoppas jag). Dessutom hade han under natten på nått oförklaligt sätt lyckats smälta båda isarna vi åkte på. När Fittorvar var i Amsterdam vill jag inte ens prata om. Tänk på nått, vad som helst, Fittorvar har gjort det. Ikväll var Fittorvar med oss och handlade på Willys. På väg hem var han inte långt ifrån att krossa Hägglunds nya dricksglas, INNAN HAN FÅTT DOM! Så tänk på det nästa gång kassen går sönder på väg hem från ICA eller när dammsugarpåsen blir full , ja till och med när dina barn hoppat av skolan! FITTORVAR!!!

Stay away from the deli-tray and stay the hell away from Fittorvar!

hostplantering-2000.jpg

Fittorvar har förstört ännu en dag på hygget

7 replies on “Vem är den där Fittorvar som alla pratar om?”

  1. “jag-vet-inte-vilken-gång i ordningen den här veckan” – och det är måndag.. 😉

  2. Inge skönt att de blev officiellt för ja har haft mina misstankar… kände på mig att det inte var jag!!

  3. Fittorvar har avancerat till att använda hägglundjävels glas emot oss. Och numera lyckas han göra två onda saker samtidigt, utan problem. Han har blivit så mycket mäktigare.

  4. Ja, fittorvar vad sager man han finns i sydamerika med! Hur faaan har han tid….

  5. tror ni inte att den jäveln fick datorn att hänga sig när jag skulle se filmen ni lagt ut igår.

Comments are closed.