En perfekt vinterdag.

Ja det var en dag i Jun…. nej vänta lite, nu blev det fel. Det var en dag i Februari, år 2012, som jag och några vänner hade bestämt oss för att ta en skotertur.

Jag vaknade på morgonen och tittade förhoppningsfullt ut genom fönstret från mitt gamla pojkrum på Bellevuevägen, på andra sidan glaset sken redan solen från en klarblå himmel och termometern visade på -5 grader.

För er som inte uppskattar att köra snöskoter eller på annat sätt vistas ute i naturen så kan jag meddela att detta väder, alltså runt -5 med solsken från en klarblå himmel är det mest ultimata vädret som finns att ta sig ut i.

Skotern lastades på släp och kördes till Långsele där Halén numera bor i kåk med sambo. Vid den lokala macken mötte Robin och Svenna upp oss och efter diverse tankning, inhandling av matsäck och diskussioner om färdväg utbrister Svenna “MEN JAG VILL BARA KÖÖÖÖRA! NU KÖR VI!”.

Sagt och gjort. Fem timmar, och 10mil senare, hade vi gjort en tur som tog oss genom hela Långsele, upp till Eriksbergsstugan, vidare till Knäsjötjärn och sedan tillbaka till Långsele igen.

Nu, den 17e Maj 2012, står skotern i skoterboa och samlar kraft inför nästa säsong. Det känns nästan lite konstigt att längta efter vintern redan innan sommaren har kommit, men när jag tänker tillbaka på den dagen, och ser på bilderna, så får jag varje gång en ro i kroppen och ett stort leende på läpparna. Dagar som den, en perfekt vinterdag utan några krav, utan någon större planering, är dagar som tyvärr infaller allt för sällan.

Tills nästa gång, live the LifeLife / Nicklas

s

Published by Nicklas

Namnet är Nicklas, föddes i Sollefteå nådens år 1985. Tycker om att ta livet som det kommer och inte oroa sig så mycket om långtidsplanering, vad ska sådant vara bra för? Lev väl, Heppåre!

One reply on “En perfekt vinterdag.”

Comments are closed.