Jag är förälskad!

Jag har i dagarna hittat ett “nytt” band (Tack så mycket bandit fm!). Inte sedan Stone Sour’s platta “Come What(ever) May” har jag fastnat så hårt för ett band på så kort tid. Namnet är Volbeat, dom kommer från Danmark och dom gör helt j*vla underbar musik! Jag kommer på mig själv hela tiden med att bara sitta och flina och digga som en galning. Det är rock, det är tung rock, men med en sångare som kan sjunga rent och bra utan att behöva skrika som som en dåre för att få fram sitt budskap. Vissa låtar är verkligen tungrock på hög nivå medan nästa låt kan vara… ja vad ska man säga att det är… tung “gladrock” kanske? Favoriten är spår nummer 5, “Sad Mans Tongue”, varför? Lyssna så kommer ni förhoppningsvis att förstå. Vad jag till slut försökt komma fram till är: Fixa “Volbeat – Rock The Rebel Metal The Devil”, lyssna… och NJUT!

I övrigt så har jag insett att man inte behöver jobba som en galärslav för att få till en bra C-uppsats. Efter 1½ vecka så har jag och min kompanjon lyckats leta fram fram böcker på biblioteken, utforskat UB’s djupa katakomber och finkammat cyberspaceträsket efter vetenskapliga artiklar och är nästan klara med vår bakgrund. Vår tidsplan håller och det ser ut som att jullovet kommer bli fritt från stresstankar om att hinna klart i tid.

Nicklas out!

Ett smakprov:

Published by Nicklas

Namnet är Nicklas, föddes i Sollefteå nådens år 1985. Tycker om att ta livet som det kommer och inte oroa sig så mycket om långtidsplanering, vad ska sådant vara bra för? Lev väl, Heppåre!

3 replies on “Jag är förälskad!”

  1. Precis ;D Det här mina vänner, är ÄKTA kärlek… Dom har även ett album som heter “The Strength/The Sound/The Songs” som jag glömde nämna.

  2. Sjukt bra band, sjukt bra låtar. Detta är vad jag kallar bra musik! förövrigt ger BANDIT röv.. så mycket bra musik som man upptäcker/spelas där!

Comments are closed.