Vintertriathlon!

Fy fan! Det här är livet! Tänkte jag och Madest när vi satte oss på cyklarna och trampade bort till startområdet på Nydala. Madest hade packat sin nyinköpta Osprey väska med båda våra skate-skidor (ja, mina vår ju raftest skidor – från junior SM 97!). Väl där så pissade och promenarade vi, tills det att starskottet skulle gå.

Madest Haank laddar
Madest hade laddat med en julklappsmiddag till/för hans föräldrar, tillsammans med raftest och hans föräldrar (vilket blev en succé för övrigt!). Festen avslutades med lite nattpuffande på den kubanska födelsedagscigarren och en rökig whiskey. Men nu var det tävlingsdags. Klara färdiga gå. Först sprang vi ett varv runt Nydala sjön. Vi öppnade hårt och tog rygg på en Iksu multisportare (ja det är vi också förresten! Nyvärvda Iksu multisportare alltså). När vi sedan växlade till cyklingen var det jag och Madest som stod för farthållningen och redan efter några meter så var vi duon som kontrollerade racet.
Ganska pigga i benen så var det nu dags för sista momentet. Åtta kilometer skate på elljusspåret. Jag strulade med pjäxan och redbullen i växlingen och Madest triumferade iväg i solo-ledning. Det gick undan och vi körde båda väldigt hårt. Madest hade oturen att drabbas av en oönskvärd kramp i låren och rätt vad det var så var det jag som var först. Som de två slitvargarna som vi är så var vi snart i mål. Ännu en gång hade livets hårdhårda liv levts! Nästa gång vi tävlar så är det för Iksu multisport/IK Skabbräven i Umeå Multi Race den 10e mars.
Wear a smile and have a hell of a time!

haank madest

 

Kolla: Stöcksjö Triathlon

10 replies on “Vintertriathlon!”

 1. nå va hurtiga ni är! men ja e nästan som en såndär multisportare också! Idag har ja faktiskt gått till berghem åsså småsprang jag bort till mariehem å sen lite saktigare å sen var ja hemma! Ha en lugn kväll, det behöver ni 🙂

 2. Jag har klagat som fan, jävligt länge nu. men nu när jag har läst er otroligt positiva hemsida, kan jag bara inte klaga mera!
  Jag lever för dagen, har gjort det sen dagen jag levde för dagen. jag letar lägenhet och jobb i uppsala nu! har bestämt mig åtminstone för dagen! jag måste bort från den här staden, för staden drar mig i kragen!
  jag vet jag ligger mest och pillar mig i naveln, men är fördagen helt säker på att de beror på staden! vet ni möjligtvis nångon ledig lägenhet i Uppsala staden?

 3. Ja vad ska man säga…lifelivers häftigt, proffsigt,galet, härligt och mycket mera ….ska bli kul att följa ert lifelivers liv.
  Kram på er alla

 4. oj oj vad ska man säga till er… ni är helt galna och sjuka men jävligt roliga.. 😉 hoppas ni har det bra.. här regnar det! men det snart kommer våren då kan ni cykla för fullt.. slipper ni åka skider.. men grattis till vinsten Bro det ahr jag helt glömmr bort, du är världs bäst!
  även att mamma kallade sig Motti här! Haha.. fortsätt att leva livet som ni gör snart kanske ni kommer på att ni ska stadga er och skaffa barn jag kom bara på det långt före alla er, men de är bra att ni har roligt… 😀 haha.. Hade bra allesammans! Kram

Comments are closed.