Minns ni den där söndagen när vi faktiskt gjorde något bra?

Till alla er tvivlare måste jag säga att det går! Bakissöndagen den 25e mars lyckades vi på något oförklarligt sätt åstakomma ett par saker, utöver att trycka en pizza och sen banta ner sig tio kilo på toaletten. Värt att nämna kan vara att undertecknad inte alls var bakis, utan kom in genom ytterdörren med en enormt stadig frukost a la Idest i magen. Hägglund möter mig i köket och är ovanligt pigg med tanke på att hela hans liter med Smirnoff Lemon försvunit kvällen innan.

– Fan, vi satt från åtta till fyra….hmm det är juh en hel arbetsdag! Åtta timmar!!! konstigt att jag är så pigg.

Konsigt eller ej, han var i sitt livs form liksom jag själv och varför slösa bort denna stund på ett träningspass eller nån sån skit! Nä fan, vi köper ett köksbord! Folk som lägger ut saker på blocket är hemma på helgerna. Mycket riktigt. Innan vi vet ordet av det sitter vi i Tobias Andersson Toyota med trasigt avgasrör (motroljud som en ferrari) på väg hem från holmsund, med ett bättre begangnat köksbord i baksättet. Hägglund sitter shotgun och är helt ihoptryckt av det hundra liters akvarium han har i famnen, vilket han impulsköpt på blocket när det stod klart att vi kunde låna en bil. Jag själv sitter bakom ratten och pratar i mobilen när det helt plötsligt står en polis vid vägkanten och siktar på oss med en laserkamera. Jag skänker en snabb bister tanke till mitt nytillverkade körkort som väldigt lägligt ligger nere på postens utlämningcentral och samlar damm (mitt förra försvann tillsammans med allt annat i min korthållare, en viss F. Orvar hålls själigen misstänkt). Den här dagen som började så bra….

Ibland har man dock tur. Tack vare att bilen var så full med grejer och att avgassystemet höll det höga decibel talet, körde jag bara i 80 på den 90-väg vi befann oss på. Vi passerade snällt och fick en arg blick av konstapeln. Hägglund trycktes ihop ännu mer av sitt akvarium och jag letade fram mobilen jag kastat i knät och bad Herr Svensson i andra änden om ursäkt för den oannonserade konstpausen i samtalet.

Nu sitter vi här med ett nytt (eller nästan nytt) köksbord a la 350 spänn och ett skvalpande akvarium. Vi undrar bara en sak: När flyttar alla fiskar in? Till och med fiskmaten rör sig mer än bottenmalen som bor där nu! Och han har inte ens supit en hel arbetsdag!!!

sssinkopssondag-008.jpg

Det nya bordet!

aainkopssondag-004.jpg

Mitt bland alla bofasta lifelivers så dyker en joker upp; F. Orvar? Kan det vara FITTORVAR?!

aaaainkopssondag-005.jpg

Nu vet vi VEM HAN ÄR och VAR HAN BOR! Han är en BOTTENMAL (bortre högra hörnet), som bara ligger och utövar sin ONDSKA. Han är FITTORVAR och han BOR på STÄLLET.

6 replies on “Minns ni den där söndagen när vi faktiskt gjorde något bra?”

 1. FAN VA BRA!
  Det är förresten aldrig så skitigt som när Fittorvar har städvecka! Han bara ligger där! I samma hörn! Ja egentligen är bilden ni ser en film!

 2. Underbar läsning en Ragemåndag som denna (som förövrigt började redan 00:30 hemma hos Emmest, det var nämligen Rage Live i New Mexico på MTV som avnjöts tillsammans med tandborstningen.

 3. förresten så har det här inlägget sabbat layouten. Producer får nästan kolla på det

 4. Det är bara i internet explorer sidan är paj. Tyvärr händer det ofta då den inte tycker om sidan vidare mycket. Mitt råd är att uppgradera till senaste versionen eller byta till en bättre webläsare, typ opera eller firefox.
  kram

 5. Man kanske kunde tänka sig att para Tobias Anderssons toyota med den utomordentligt fina RETARDSaaben jag för tillfället kör. (avgassystemet av på MINST 2 ställen och alla varningsblinkers och oljelampor blinkar schysst disco)
  Vi kanske skulle kunna skapa en helt ny bil som avkomma? Om inte annat hade det varit spännande att fyllefilosofera om hur man skulle få dom att para sig…

  Kanske räcker om dom brölar i takt, på väg till nåt äventyr nån gång..

Comments are closed.